Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kolejna możliwość zdobycia PSC o wartości 5€

EXPIKxMETIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paysafecard.png

Witam!

Dzisiaj PaysafeCard ogłosiło kolejny konkurs - kolejna możliwość wygrania darmowego PSC o wartości 5€ (starczy na RP za 20 zł)!

Aby zarejestrować się w konkursie należy przejść na stronę:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/lp-promocje/promocja-travian/?utm_source=Newsletter&utm_medium=CTA&utm_campaign=2013_NL_KW38_OC%20(1)_pl

a następnie wypełnić wszystkie dane.

Odpowiedź do pytania konkursowego to ***9***.

Uczestnikami mogą być tylko osoby powyżej 18 lat.

Powodzenia! :)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Dzięki za info. Pewnie i tak nic nie wygram, ale zawsze można spróbować. ;)

siema.

Opublikowano

Można jeszcze dodać, że jak ktoś nie wygra to prawdopodobnie dostanie nagrodę pocieszenia. Uczestniczyłem w 3 konkursach i zawsze była nagroda pocieszenia, dodatkowy kod o wartości 10/20 zł. Możliwy do użycia jedynie wraz z kupionym kodem. Tak czy siak, jest spoko.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Wow, co oni tak dużo tych konkursów robią. Mi sie tam podoba ;)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

9 ty downie. Masz w 1 poście.

Wziąłem udział może coś się uda wygrać xD

edit@

2 panów wyżej mnie uprzedziło. Zapomniałem odświeżyć stronę i sprawdzić czy ktoś nie odpisał.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

a tu zonk i okaże sięże 12 lat xD haha

nie no w sumie niemożliwe by to było ale jednak fajnie by było :D pewnie za 2 tyg dopiero beda wyniki a szkoda przydalo by sie teraz :D

16k7y4p.png

Opublikowano

Ciekawy konkurs.. szkoda że w Niemczech w sklepie nie sprzedawają 5 Euro paysafecardów, bym se kupił :/

I tak, nikt z nas nie wygra :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

wyślą na maila? da ktoś info kiedy będą wyniki, bo ja nie zaglądam tam? :-)

Tak wyślą na maila. Wyniki będą w październiku - jeszcze nie wiadomo którego dokładnie. Zgłoszenia można wysyłać najpóźniej do dnia 21.10.2013.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Te konkursy to fajna sprawa tym bardziej ,że PSC organizują je dosyć często więc jest szansa na wygraną ;)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Kiedy koniec?

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...